Solare

Kolektori i nivelit të lartë auroTHERM VFK për energjinë diellore

Dizajn elegant, i bërë në Gjermani

  • Energji solare për të ngrohur pishinën, ose për të mbështetur prodhimin e ujit të nxehtë
  • Mund të instalohet në të gjitha llojet e çatisë, si dhe madje edhe me një raft të veçantë në tokë
  • Koleksionisti VFK 155 është i disponueshëm për instalim horizontal dhe vertikal
  • Energjia solare mund të përdoret gjithashtu në ditë me re
  • Tubat e bakrit të ngjitur me lazer sigurojnë transferimin optimal të nxehtësisë