Boilernova

Bojler BASIC BW

Bojler për përgaditjen e ujit të nxehtë dhe i përdorueshëm për sistemin solar

  • Integrues në të gjitha llojet e sistemeve
  • Shpejtësi të akumulimit me shpërndarje e bollshme dhe e vazhdueshme e ujit
  • Efikasitet të lartë për kosto të ulët
  • Kapaciteti 150 L, 200 L, 300 L
  • Higjienë absolute
  • Jetëgjatësi pa korrozion
  • Instalim i thjeshtë