Elektrikë

Kaldaja elektrike eloBLOCK e montuar në mur

Kaldaja eloBLOCK është në dispozicion në gjashtë klasa të ndryshme të energjisë: 9 kW, 12 kW, 18 kw, 21 kW, 24 kW dhe 28 kW.

 • Ngrohni shtëpinë ose vilën tuaj pa gaz ose vaj
 • Termostati i dhomës siguron një temperaturë konstante
 • Lidhni një ngrohës uji dhe shijoni ujë të nxehtë
 • Kontrolloni ngrohjen tuaj të përshtatshme me smartphone tuaj
 • Jeta e pakujdesshme – eloBLOCK është bërë nga materiale të qëndrueshme dhe të besueshme

eloMENT VER

Ngrohës elektrik dhome

 • Konvektori elektrik, parimi i rrjedhjes natyrore të ajrit
 • Punë e heshtur
 • Termostat dixhital me dritë të pasme
 • Mbrojtja e ujit nga spërkatja IP24
 • Pesë efekte të ndryshme 0.75 deri 2.5 kW

Vaillant VES

Ngrohës elektrik dhome / konvektor elektrik

 • Ngrohës për montim në mur
 • Strehim metalik i dizajnuar bukur
 • Fuqia e vlerësuar 2 kW
 • Mbrojtja IP 24 nga uji spërkatës
 • Termostat i integruar me mbrojtje nga ngrica

Ngrohës elektrik të menjëhershëm të ujit VED

Teknikë inovative për rehati individuale

 • Për furnizim decentral të ujit të ngrohtë, i zbatueshëm për kërkesën tuaj
 • Teknikë inovative për rehati individuale: elektronikeVED ekskluzive, elektronikeVED plus dhe elektronikeVED
 • Dizajn i sheshtë
 • Modelet e daljes nga 18 në 27 kW (në varësi të modelit)
 • I adaptueshëm në sistemet diellore (në varësi të modelit)

VEK 5

Ibrik elektrik

 • Sigurinë
 • Ekologji
 • Lehtësinë e përdorimit
 • Përzgjedhësi i temperaturës