Ajër

Pompë e nxehtësisë me burim ajri të ri aroTHERM

Teknologji që funksionon, nxehtësia që zgjat, me kosto efektive, zgjidhje për kursimin e hapësirës së pompës së nxehtësisë me njësi të jashtme dhe të brendshme.

 • Tingulli i rrjedhshëm i qetë, gjithashtu mund të përdoret në fshatrat e qytetit
 • Efikasitet i lartë. Kostot e ulëta të ngrohjes
 • Mund të lidhet me një sistem fotovoltaik
 • Zhvilluar dhe prodhuar në Vaillant në BE
 • Shteti i mbështetur

Pompa e nxehtësisë së burimit tokësor aroTHERM: 5-15 kW

Pompë e nxehtësisë ajër-ujë

 • aroTHERM është në dispozicion në katër klasa të ndryshme të energjisë: 5 kW, 8 kW, 11 kW dhe 15 kW
 • Pompat e nxehtësisë aroTHERM Vaillant kanë një garanci dy vjeçare
 • Kompresori i kontrolluar me shpejtësi
 • Mund të kombinohet dhe integrohet në një sistem ekzistues të ngrohjes
 • Pamje e thjeshtuar kompakte

Varg i pompave të nxehtësisë së burimit të ajrit climaVAIR plus

ClimaVAIR i Vaillant’s plus pompat e nxehtësisë së burimit të ajrit për përdorim në shtëpi

 • Kontrolli specifik i dhomës garanton komoditetin më të mirë operativ dhe potencialin e kursimit të energjisë
 • Falë modelit të klasit të parë, pajisja përzihet në mënyrë elegante në çdo brendshme
 • Ngrohja dhe ftohja garantojnë rehati për të jetuar gjatë gjithë vitit
 • Aftësia e jashtëzakonshme e kursimit të energjisë: klasa e efikasitetit sezonal është deri në A +++
 • Ftohësi i ri miqësor me mjedisin R32 plotëson kërkesat e rregullimit të fundit të BE-së

aroTHERM plus pompë nxehtësie ajër-ujë

Mjedisi miqësor dhe i avancuar

 • Falë avancimit të teknologjisë më të fundit të pompës së nxehtësisë duke përdorur ftohësin natyral.
  Redukton gjurmën tuaj të karbonit.
 • Klasa e lartë e efikasitetit të energjisë
 • Mund të përdoret gjithashtu në rinovimin e një sistemi ngrohjeje kur shkëmbeni energji miqësore me mjedisin.
 • Tingulli i rrjedhshëm i qetë – gjithashtu mund të përdoret në zona të banuara dendur të ndërtuara
 • Cilësi dhe qëndrueshmëri e shkëlqyeshme – e zhvilluar në Gjermani dhe e bërë në Evropë