Ngrohje gjeotermale

Pompë e nxehtësisë së burimit tokësor flexoCOMPACT

Një pompë unike e nxehtësisë që mund të përfitojë nga nxehtësia në shkëmb, tokë dhe ajër të hapur. Pompë ka një rezervuar të integruar të ujit 171l.

 • Efikasitet shumë i mirë vjetor, SCOP
 • Mund të kontrollohet nga distanca përmes telefonit celular / aplikacionit
 • Tingull i qetë i rrjedhshëm falë sistemit të shëndoshë
 • Garancion të kompresorit 10 vjeçar

Pompë ekskluzive e nxehtësisë së burimit të tokës flexoTHERM

Një pompë termike unike që mund të shfrytëzojë nxehtësinë në shkëmb, tokë, ajër të jashtëm dhe në ujërat nëntokësore. Pompa nuk ka një rezervuar të integruar të ujit të nxehtë.

 • Efikasitet shumë i mirë vjetor, SCOP
 • Mund të kontrollohet nga distanca përmes telefonit celular / aplikacionit
 • Tingull i qetë i rrjedhshëm falë sistemit të shëndoshë
 • Garancion dy-vjeçar, dhe një garancion 10-vjeçar në kompresor

Pompa termike e burimit të tokës gjeoTHERM: 22-46 kW

Pompa termike gjeotermale e përshtatshme për shtëpi dhe prona më të mëdha.

 • Temperatura e kthimit deri në 62°C
 • Kontrolli i ngrohjes ndihmëse të jashtme dhe ngrohja e ujit të nxehtë
 • Efikasitet i lartë falë një kompresori modern dhe të qëndrueshëm
 • Pompat termike Vaillant geoTHERM kanë garancion dy vjeçar, si dhe një garancion 10-vjeçar të kompresorit.

Pompë termike e burimit të tokës GeoTHERM, VWS 36 / 4.1

E qëndrueshme dhe e qetë: një pompë termike për shtëpi me efikasitet të energjisë

 • Një nga pompat termike në mur me zhurmë më të qetë
 • Një zgjidhje ekologjike dhe e kursimit të hapësirës për shtëpi
 • Opsioni hibrid – për shtëpitë e reja me rritje të kërkesës për ujë të nxehtë dhe kostot e ngrohjes për shkak të rinovimit
 • Ftohja pasive është pothuajse falas
 • Cilësi e lartë – e zhvilluar dhe prodhuar në Gjermani