Vaillant

Vaillant është një udhëheqës i tregut ndërkombëtar në teknologjinë e ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar. Vaillant u ofron klientëve të saj në të gjithë botën sistemet e ngrohjes dhe të kondicionimit miqësor ndaj mjedisit dhe kursimit të energjisë bazuar në energjinë e ripërtritëshme. Portofoli i produkteve përfshin sisteme diellore termike dhe fotovoltaike, pompa termike, njësi të kombinuar të nxehtësisë dhe energjisë dhe pajisje shumë efikase të ngrohjes bazuar në karburantet fosile dhe pajisjet inteligjente të kontrollit. Gama e produkteve plotësohet nga një portofol shërbimi gjithëpërfshirës.

Disa nga produktet e brendit të njohur Vaillant, tanimë gjinden edhe në Kosovë: