Pajisje të kontrollit

VRT 15

Termostati i dhomës

 • Termostat i thjeshtë i dhomës analoge 230V
 • Lehtë për t’u përdorur
 • Shumë i përshtatshëm me kaldajën elektike

VRT 35

Termostat dixhital i dhomës me rregullim ON / OFF

 • Termostat dixhital i dhomës me ekran LC në blu
 • Nuk ka mundësi programimi për kohën
 • Tensioni i lidhjes: 24V / 220V
 • Mbrojtja nga ngricat
 • Vendosja e lehtë e temperaturës së caktuar

netATMO

Termostat i ndezjes / fikjes së dhomës me telekomandë

 • Parametrizimi dhe funksionimi i pajisjes ngrohëse përmes aplikacionit në pajisjen mobile
 • Menaxhimi i sistemit të ngrohjes në një mënyrë inteligjente, përmes një sistemi parashikimi algoritmik
 • Menaxhimi i sistemit të ngrohjes sipas vendndodhjes gjeografike dhe kushteve atmosferike
 • Raporti mujor i kursimeve të sistemit të ngrohjes

multiMATIC VRC 700

Qendër kontrolli për të gjitha sistemet Vaillant

 • I gjithë sistemi Vaillant, i cili përfshin ngrohje dhe ftohje, ujë të nxehtë, ventilim dhe një sistem të energjisë diellore, mund të kontrollohet me një pajisje të vetme
 • Menaxhimi i energjisë i rregullueshëm nga moti do të thotë që kontrolli përshtat prodhimin e nxehtësisë bazuar në të dhënat aktuale të motit
 • Ju mund të kontrolloni funksione të ndryshme dhe të kërkoni lehtësisht informacione falë kërkimit të menusë së pastër dhe një ekrani të tekstit të ndriçuar
 • Merrni një aplikacion falas për smartphone ose tablet tuaj për të kontrolluar sistemin tuaj të ngrohjes me një modul interneti
 • Disa funksione komoditeti